Tjekkia: “Brutaliteten vil ikke vare lenge”

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Falun Dafa-utøvere i Praha dro til Karlovo náměstí (Karlsplass), en av de største offentlige plassene i verden, den 6. juli 2017 for å markere starten for den 18 år lange forfølgelsen i Kina. De ønsket å informere om Falun Gong og forfølgelsen i Kina. Mange forbipasserende stoppet for å lese informasjonsplansjene, snakke med utøverne eller se videoene.

Utøverne viser Falun Dafa-øvelsene ved Karlovo náměstí (Karlsplass) i Praha den 6. juli 2017 En forbipasserende leser informasjonsplansjene
En forbipasserende stopper opp for å få informasjon om Falun Dafa Ei kvinne signerer petisjonen med krav om en slutt på forfølgelsen i Kina

Fem kinesiske turister sto og så på da flere utøvere mediterte. Da en av utøverne gikk for å prate med dem, begynte de å gå vekk. Utøveren sa til dem: ”Vi følger læren for å forbedre helsen og bli bedre borgere. Vær så snill, ikke tro blindt på løgnene fra Det kinesiske kommunistpartiet.” De kinesiske turistene tok imot informasjonsbrosjyrer for å lese dem senere.

En kineser som kom forbi, fortalte at han hadde bodd i Praha i fire år. Han leste ofte Falun Dafa-materiell, og han støttet utøverne. ”Stol på meg, brutaliteten vil ikke vare lenge”, sa han. ”Mange høyerestående embetsmenn som har vært med å forfølge Falun Dafa, har blitt arrestert for korrupsjon – de fortjener det.”

Oversatt etter:
http://www.clearwisdom.net/html/articles/2017/7/12/164624.html
Kinesisk versjon:
http://www.minghui.org/mh/articles/2017/7/10/捷克布拉格学员向民众介绍法轮功(图)-350895.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.