Østerrike: Falun Gong-utøvere avslører forfølgelsen utenfor Økonomisk forum

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

En forretningsdelegasjon på over femti fra Guangdong-provinsen i Kina deltok på Økonomisk forum ved regnskapsbyrået Deloitte i Wien den 26. september 2011. Falun Dafa-utøvere i Østerrike brukte anledningen til å avsløre Det kinesiske kommunistpartiets (KKP) brutale forfølgelse av Falun Gong og be om hjelp til å stoppe forfølgelsen.

Forbipasserende får høre om Falun Dafa og forfølgelsen, mens andre studerer oppslagstavlene

Ansatte ved regnskapsbyrået og forbipasserende kom for å se på oppslagstavlene og studere bildene. Noen tok med seg flygeblader og begynte umiddelbart å lese dem. Andre tok gladelig imot papirlotusblomster festet til bokmerker, som hadde påskrevet linker til Falun Dafas internettsider.

Da utøvere demonstrerte øvelsene ved siden av informasjonsbordet, ble forbipasserende tiltrukket av de vakre bevegelsene, og flere ønsket å lære mer om Falun Dafa.

Noen av de kinesiske deltakerne i forumet tok med seg kopier av ”De ni kommentarer om kommunistpartiet” og annet informasjonsmateriell. Flere åpnet boken med De ni kommentarer for å lese da de gikk der ifra. En kinesisk tolk forklarte på engelsk til sine utenlandske kolleger at boka avslørte de onde handlingene til Det kinesiske kommunistpartiet. Kollegene hørte på forklaringen og var takknemlige for å få materiell på eget språk.


* * *

Here is the article in English language:
http://en.clearharmony.net/articles/a57060-article.html

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.