Sterke opprette tanker uansett vær

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Jeg bestemte meg for å "sende opprette tanker" foran det kinesiske konsulatet hver morgen og kveld, og jeg begynte i forrige uke. Hver gang, før jeg startet, dukket det opp forskjellige grunner for ikke å gå, opp i tankene mine. Men hver gang jeg sto foran det kinesiske konsulatet, følte jeg meg stor og mektig, og alle de dårlige innfallene som hadde dukket opp tidligere, forsvant fullstendig. Det er vinter nå i den søndre halvkule, og alle vet at det kinesiske konsulatet er et kaldt sted. De siste dagene når jeg har sendt opprette tanker foran det kinesiske konsulatet, har jeg imidlertid følt at jeg var omgitt av et varmt energifelt.

I det siste har været i Auckland endret seg brått og jevnlig. En gang haglet det hele dagen, så jeg nølte med å gå til det kinesiske konsulatet den kvelden. Rett etter at jeg hadde hengt opp banneret der det sto ”Falun Dafa er god” foran det kinesiske konsulatet, startet det å hagle. Haglene var svært faste og omtrent så tykke som en tommel. Jeg kunne ikke hjelpe for at jeg ropte på Lærer, og så lettet haglbygen plutselig og ble til regn i stedet. Jeg sjekket klokken: Den var 15.59. Jeg fortsatte å konsentrere meg for å fjerne dårlige tanker, karma, dårlige følelser og ekstern innflytelse på tankene. Da jeg skulle til å holde opp en håndflate for å utrydde alt ondt, hørte jeg et tordenskrall som føltes som det eksploderte rett nede i gaten ved det kinesiske konsulatet. Selv bilalarmene i nærheten ble ristet slik at de gikk av. Regnet stanset plutselig, og solen kom fram i det samme. Jeg holdt en håndflate rett for å sende opprette tanker da så jeg et blått, tradisjonelt kinesisk tegn ”Mie” dukke opp foran øynene. Det var så skinnende at jeg ikke kunne åpne øynene. Jeg ble der til jeg var ferdig med å sende opprette tanker. Da jeg åpnet øynene og så på himmelen, var den nydelig asurblå, og alle de mørke skyene hadde drevet langt av gårde. Da startet jeg å gjøre øvelsene foran porten til det kinesiske konsulatet. Jeg følte meg gjennomvarm. Mens jeg gjorde den andre øvelsen, holde hjulet, følte jeg at armene var lette og vektløse.

Det begynte å regne igjen rett før det var tid å sende opprette tanker igjen. Himmelen ble svart, og regnet kom svært brått på. Det fløy en tanke gjennom hodet om å gå hjem tidlig. ”Nei” sa jeg til meg selv. ”En utøvers beslutning kan ikke endres så tilfeldig”. ”Jeg tenkte på utøvere i andre land som sendte opprette tanker foran det kinesiske konsulatet 24 timer i døgnet. Hvis det var min tur til å være på vakt, ville jeg da velge å ikke gå på vakt bare fordi været var dårlig? Kunne jeg bryte lovnaden bare fordi jeg var her alene? Det ville bare være å lure seg selv. Kl. 16.55 sendte jeg fast ut opprette tanker. Da jeg var ferdig etter 15 minutter, så jeg at regnet hadde stanset allerede, men jeg hadde ikke engang merket at det skjedde.

Jeg foldet sammen banneret og gikk hjem. Da merket jeg at klærne mine var nesten tørre. En uforbeholden takk til Lærer vokste i hjertet mitt. Jeg tenkte på Lærerens Fa-undervisning:

”Kultivering er hardt. Det er hardt når grusomme ulykker skjer eller når ondskapen forfølger som verst. Og selv når ditt liv er i fare, må du være i stand til å stødig fortsette på din kultiveringsvei uten å la noe i det menneskelige samfunnet ha innflytelse på de skrittene du tar på din kultiveringsvei”. (”Path” fra Essentials for Further Advancement II, uoffisiell oversettelse)

Vi vil gå stødig på vår kultiveringsvei.

* * *

Here is the article in English language:
http://en.clearharmony.net/articles/a45164-article.html

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.