Kinesisk politibetjent: “Ikke snakk mer. Gå hjem”

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Jeg er fra Sichuan provinsen. En dag i mai 2017 delte jeg ut informasjonsbrosjyrer om Falun Gong på et marked. Da begynte en mann å følge etter meg. Han ba ei kvinne holde meg mens han ringte politiet.

Jeg sendte gode tanker og begynte å snakke med folk rundt meg om Falun Gong. Jeg forklarte at det var en meditasjonsmetode innen den buddhistiske skolen og at den lærer mennesker å leve etter prinsippene Sannhet, Medfølelse og Toleranse.

Jeg fortalte også hvordan Det kinesiske kommunistpartiet (KKP) høster organer fra Dafa-utøvere og hvordan partiet promoterer løgn, ondskap og strid. Jeg foreslo at de oppriktig skulle si “Falun Dafa er bra” og “Sannhet-Medfølelse-Toleranse er bra” slik at de ville bli velsignet.

Flere mennesker samlet seg rundt oss. Jeg fortalte dem at de ville forstå at Falun Gong er bra hvis de leste informasjonsbrosjyren jeg hadde med meg.

En politibil kom til stedet, og tre tjenestemenn kom ut. Jeg hadde tidligere snakket med de ene av politibetjentene flere ganger, visste at han hadde lest brosjyren jeg hadde gitt ham og at han hadde frasagt sitt medlemskap i partiet. Han kom mot meg og sa: “Hvordan kan det ha seg at det er deg nå igjen? Ikke snakk mer. Gå hjem.”

Oversatt etter:
http://en.minghui.org/html/articles/2017/11/20/166466.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.