Sverige: Folk protesterte mot forfølgelsen av Falun Gong

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Falun Gong-utøvere hadde et arrangement i sentrum av Sødertälje i Sverige den 25. februar 2017. De informerte om Det kinesiske kommunistpartiet (KKP) og forfølgelsen av metoden i Kina. På tross av kulden Utøverne satte opp store bannere der det sto: “Falun Dafa er bra” og “Stans forfølgelsen av Falun Gong”. Til tross for kulden var de der i flere timer og fortalte forbipasserende om Falun Gong og avslørte KKP’s statssanksjonerte organhøsting fra levende Falun Gong-utøvere.

Falun Gong-utøverne viser øvelsene på en åpen plass i sentrum av Sødertelje i Sverige En utøver taler under arrangementet og informerer om KKP’s forfølgelse av Falun Gong Utøvere informerer for forbipasserende om Falun Gong og forfølgelsen i Kina
Forbipasserende lærer om KKP’s forfølgelse og undertegner petisjonen Forbipasserende leser informasjonsplakatene om Falun Gong Noen forbipasserende lærte Falun Gong på stedet

Sødertälje, som ligger omkring 12 mil sørvest for Stockholm, er en vakker kystby og et fint feriested, så vel som et viktig transportknutepunkt.

Melodiøs musikk og fredfylt vising av de fem Falun Gong-øvelsene tiltrakk seg oppmerksomhet fra forbipasserende. De som stanset, så på øvelsene, leste informasjonsplakater og signerte petisjonen som ønsket en stopp på den grufulle og ufrivillige organhøstingen.

Flere av de forbipasserende var interesserte i å lære øvelsene og skrev under på at de ønsket å bli kontaktet ved fremtidige samlinger. Noen lærte øvelsene på stedet, og mange uttrykte håp om at Falun Gong-utøverne ville besøke byen ofte og starte et øvingssted der.

Ei middelaldrende kvinne studerte utøverne inngående da de viste øvelsene. Hun sa til en utøver: “Mennesker trenger ikke bare mat; faktisk er hjerte og ånd viktigere. Uten et skikkelig forråd av åndelig føde vil menneskene miste kontrollen.”

Hun la merke til de tre ordene Sannhet, Medfølelse og Toleranse og mente at betydningen av de tre ordene var enorm og det hun hadde lett etter i sin åndelige søken. Hun ba om informasjon Falun Gong og adresse til et sted hun kunne være med å øve.

Ei kvinne holdt en Falun Gong-brosjyre i hendene og leste den nøye. Hun sa med et smil før hun gikk: «Jeg vet at denne praksisen er svært god. Jeg var i dårlig humør tidligere i dag. Men hjertet er nå fredfylt, og hele kroppen har blitt forfrisket etter at jeg har stått her. Jeg ønsker å lese mer om denne praksisen når jeg kommer hjem. Takk for at dere kom hit!”

Lena fikk høre om Falun Gong for første gang. Hun var forferdet over å se informasjonen som viste KKP sin organhøsting fra levende personer. Hun undertegnet petisjonen som krevde en stopp på forfølgelsen. Hun satte pris på at utøverne hadde dette arrangementet i byens sentrum og dermed kunne informere flere om Falun Gong og forfølgelsen.

Kristina, som er lokal Falun Gong-koordinator, oppfordret folk i sin tale å spre informasjon om forfølgelsen til venner og familiemedlemmer og hjelpe til med å stanse den forferdelige forfølgelsen i Kina.

Oversatt etter:
http://en.minghui.org/html/articles/2017/2/27/162328.html
Kinesisk versjon:
http://www.minghui.org/mh/articles/2017/2/26/瑞典学员在南泰利耶市中心举办反迫害集会(图)-343573.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.