Norge: Falun Dafa godt mottatt på alternativmesse

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Falun Dafa-utøvere var invitert til den årlige Visjon Expo Alternativmessen i Oslo i begynnelsen av november 2015. Falun Dafa informasjonsmateriell og bøker med forelesningene var utstilt på standen. Utøverne viste Falun Dafa-øvelsene med den varsomme og rolige musikken. Mange deltakere stoppet ved standen og fikk informasjon om helsefordelene med denne åndelige metoden. De fikk også informasjon om den pågående forfølgelsen i Kina.

Falun Dafa-utøverne informerer om fordelene med metoden til deltakere på alternativmessen
Falun Dafa-utøvere viser øvelsene på Visjon Expo Alternativmessen i Oslo Tine (til venstre) og Jorunn mener det er viktig å finne ens sanne, gode natur Magnus leser Falun Gong, introduksjonsboken til Falun Dafa-forelesningene

Oppdagelsen av vår sanne, gode natur
Tine og Jorunn stoppet ved Falun Gong-standen og lærte at ved å assimilere seg til prinsippene “Sannhet-Medfølelse-Toleranse” kan man endre seg til å bli en bedre person; mer moralsk. Jorunn var enig i at verden trenger Sannhet, Medfølelse og Toleranse og uttrykte håp om at folk ville se nærmere på Falun Dafa. Begge var enige i at det var lett å bli for opphengt i den materielle verden og at Falun Dafa kan hjelpe oss til å finne vår sanne, gode natur.

Ungdomsskoleelever leser Falun Dafa-forelesninger
Magnus går i åttende klasse og kom til messen med sin mor. Mens moren tittet innom andre utstillere, valgte han å bli ved Falun Dafa-standen. Han tok opp boken Falun Gong og begynte å lese med det samme, helt til moren kom for å se etter ham. Mor og sønn tok med seg Falun Dafa-informasjonsmateriell.

Motvillig mann tar til slutt imot informasjon
En mann fortalte utøverne at han kjente til Falun Dafa og forfølgelsen, men var involvert i en annen metode og var nølende til å få informasjon om Falun Dafa. En utøver fortalte ham at de universelle prinsippene Sannhet-Medfølelse-Toleranse gagner alle og ”at det ville være synd å gå glipp av muligheten til å lære om denne store metoden”. Mannen var enig og tok med seg informasjonsmateriell.

I tillegg til informasjonen om de helsemessige fordelene med metoden ble mange ved alternativmessen også klar over forfølgelsen i Kina. De signerte petisjonen som fordømmer det kinesiske kommunistregimet for stjeling av organer fra levende utøvere. De støttet også ofrene for forfølgelsen som anmelder Jiang Zemin, den kinesiske diktatoren som startet forfølgelsen av Falun Gong for 16 år siden.

Oversatt etter: http://en.minghui.org/html/articles/2015/12/2/153922.html
Kinesisk versjon: http://www.minghui.org/mh/articles/2015/12/1/挪威健康博览会-有缘人遇法轮大法-319912.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.