Argentina: Mennesker fra alle samfunnslag protesterer mot KKPs Sujiatun konsentrasjonsleir

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

[Editors kommentar: Det har kommet informasjon om at det kinesiske kommunistregimet har flyttet alle Falun Gong-utøvere fra Sujiatun konsentrasjonsleir i et ledd for å fjerne alle bevis for organhandel og den grusomhet som skjedde der. Se følgende artikkel: Viktig kunngjøring]

Fredag den 31. mars 2006 appellerte mennesker fra alle samfunnslag utenfor den kinesiske ambassaden i Buenos Aries, Argentina, for å protestere mot grusomhetene i Sujiatun konsentrasjonsleir og forfølgelsen mot Falun Gong, som har vart i syv år nå.

Protest utenfor den kinesiske ambassaden.

Falun Gong-utøvere fra hele Argentina, inkludert Buenos Aries, Tucuman, Mendoza, Cordobra og den kjente havnebyen Rosario, sammen med utøvere fra USA, Canada, Australia og andre mennesker fra ulike samfunnslag holdt opp bannere utenfor den kinesiske ambassaden for å protestere mot de sjokkerende grusomhetene i forbindelse med å fjerne organer fra levende Falun Gong-utøvere. I tillegg appellerte de for en slutt på forfølgelsen av millioner av Falun Gong-utøvere i Kina.

Under protesten ringte representanter på dørklokken til ambassaden. De gikk inn den åpne døren i gjerdet rundt ambassaden. Da de skulle levere brevet som omhandlet fakta om forfølgelsen, nektet personalet ved den kinesiske ambassaden å åpne neste dør for dem. De tilkalte to ekstra ansatte for å føre utøverne bort. Da utøverne fortalte dem at de hadde kommet for å møte ambassadøren, sa den ene ansatte, som ikke ville oppgi navnet sitt, ”Du kjenner ambassadens ståsted ovenfor Falun Gong. Det er ingen ting å snakke om.”

En ung Falun Gong-utøver prøver å fortelle en mann på vei inn i den kinesiske ambassaden om Sujiatun.

Falun Gong-utøverne forlot ambassaden og sa til personalet, fra andre siden av gaten, ”Ambassadens holdning ovenfor Falun Gong er sannsynligvis KKPs holdning. Men vi håper at dere, som enkeltpersoner, vil ha riktig holding ut i fra egen samvittighet. Gå ut av KKP og skap en lys fremtid for dere selv.”

Den kinesiske ambassaden bad politiet om å føre protestantene bort. Men etter at Falun Gong-utøverne fortalte politiet om forfølgelsen av Falun Gong i Kina, tillot politiet dem å fortsette sin protest utenfor den kinesiske ambassaden og på gaten på motsatt side.

Etter at de ikke klarte å få utøverne ført bort, begynte den kinesiske ambassaden å legge press på det argentinske utenriksdepartementet for å få vekk utøverne. Da representanten fra utenriksdepartementet ankom, fikk han lære om forfølgelsen av protestantene og viste forståelse. Ikke bare ignorerte han presset fra den kinesiske ambassaden. Han planla også å delta på forumsdiskusjonen om Kina, arrangert av avisen Epoch Timens på universitetet i Buenos Aries samme kveld, for å lære mer om det kinesiske samfunnet under regi av KKP.

* * *

Here is the article in English language:
http://en.clearharmony.net/articles/a32391-article.html

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.