Hemmelig Sujiatun konsentrasjonsleir viser det kinesiske kommunistpartiets ondskap.

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Eksistensen av Sujiatun konsentrasjonsleir i Shenyang i Liaoning provinsen ble nylig eksponert til omverden. Over 6.000 Falun Gong-utøvere har vært internert og torturert i konsentrasjonsleiren, noen til og med drept. Til de som fortsatt har illusjoner om det Kinesiske kommunistpartiet (KKP) burde disse nyhetene være et oppvåkningsrop som minner dem om å ha en klar forståelse av ondskapen til KKP.

KKPs forfølgelse av mennesker er toppen av politisk kamp, undertrykkelse og mord fra de forskjellige bevegelsene og taktikkene i historien, inkludert kampanjen mot høyresiden, de tre-anti- og fem-antibevegelsene og kulturrevolusjonen. KKP nådde høydepunktet under sin forfølgelse av Falun Gong-utøvere. Gjennom historien har det vært mange tyranner og diktatorer, som alle var brutale mot menneskene. I tillegg til å være ondskapsfull og brutal er KKP også slu og bedragersk og tar til og med i bruk mord for å få fordeler. Ettersom den helhetlige situasjonen forandres og det blir vanskeligere å opprettholde forfølgelsen, har KKPs metoder i forfølgelsen blitt mer og mer ondskapsfulle.

For å skjule brutal tortur, voldtekt og drap av Falun Gong-utøvere, for eksempel, skjuler KKP sannheten og fabrikkerer løgner for å benekte at forfølgelsen finner sted og for å bedra det internasjonale samfunnet.

KKP har overført et stort antall Falun Gong-utøvere, som tidligere var internert i tvangsarbeidsleirer og fengsler, til den hemmelige konsentrasjonsleiren. Målet er å skape en illusjon hos det internasjonale samfunnet om at KKP ikke lenger ulovlig internerer eller forfølger Falun Gong-utøvere. Faktisk har bortførelser, trusler, hjernevasking, tortur og mord fortsatt uten offentlighetens viten.

Samtidig har de lange fengslingene av mange Falun Gong-utøvere hindret dem fra å videreformidle bevis og fra å være et vitne i forhold til det internasjonale samfunnet om den brutale forfølgelsen de har sett og måttet tåle. Dette skaper også en illusjon for mennesker utenfor Kina om at forfølgelsen kanskje ikke er så alvorlig, og at KKP er under forandring.

I kontrast dreper KKP systematisk mennesker for å ødelegge vitner og bevis for forfølgelsen. Gao Rongrong ble forfulgt, arrestert og torturert til døde. Liu Jizhi, offeret i politivoldtektssaken i Hebei provinsen, ble bortført igjen. I den hemmelige Sujiatun konsentrasjonsleiren i Shenyang har et stort antall Falun Gong-utøvere blitt internert og drept. Det er tydelig at KKP er ivrig etter å ødelegge alle bevis for sine kriminelle handlinger og vil til og med drepe ofrene og informantene før dets kriminelle handlinger er fullstendig eksponert til offentligheten.

En annen av KKPs ondskap er at det gjør bruk av og lokker med alle mulige ressurser for å holde liv i forfølgelsen. Til eksempel bruker det store pengesummer for å engasjere forskjellige KKP tjenestemenn, politiet og spioner som har direkte deltatt i forfølgelsen. Utenfor Kina "investerer" det i myndigheter, store bedrifter og andre organisasjoner med det samme formål. I konsentrasjonsleirene bruker KKP profitten fra å selge Falun Gong-utøvernes kroppsdeler til å lokke onde mennesker til å delta i drepingen og ødeleggelsen av menneskekropper. KKPs blodtørstige natur manifesterer seg tydelig.

Her sender vi en hasteappell til forskjellige internasjonale organisasjoner og myndigheter for å nøye følge med og hindre dette mørke folkemordet fra å skje i Kina. Vi ber om at de sender personell til Sujiatun konsentrasjonsleir for å undersøke og samle bevis, og at de ber innstendig KKP om øyeblikkelig å løslate alle internerte Falun Gong-utøvere.

* * *

Here is the article in English language:
http://en.clearharmony.net/articles/a31945-article.html

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Du er velkommen til å skrive ut og sirkulere alle artikler som er publisert på Clearharmony, men vennligst oppgi kilden.